1 Aralık 2017 Cuma

Bir Annenin Objektifinden

Kimimiz çıplak gözle bakarız hayatın güzelliklerine, kimimiz objektifler arkasından, kimimiz bir kalemden dökülen mısralarla, kimimiz bir fırçanın tuvaldeki dansıyla, kimimizse... bakar bakar görmez hayatın güzelliklerini...

Bir anne çıplak gözle bakarken hayatın güzelliklerine bir anda kendini objektifler arkasından bakarken bulmuş hayata... Derler ya her şey sevmekle başlar diye. O da sevmiş objektifi. Meğer ne çok güzellik gizliymiş objektif arkasından. Hele bir de hayattaki o en kutsal mertebe yok mu " annelik". Annelik duyguları da eklenince fark etmiş ki ne çok güzellikler sunulmuş bize... Kimisi gözümüzün önünde kimisi de keşfedilmeyi bekliyor.

Bir anne almış objektifini her bakışında bir güzelliği görmeyi ummuş. Bir güzelliği keşfetmek için bakmış... Birikmiş yavaş yavaş keşifler, güzellikler.

Hani derler ya "paylaşınca güzel hayat".

Bir anne düşünmüş naçizane keşfettiğim güzellikleri neden başkaları da keşfetmesindi. O zaman paylaşmalı demiş. Paylaştıkça keşfedilen güzellikler birilerinin gününü mutlu kılsın, birilerini bir gün gülümsetsin, birilerinin bir gün içini ısıtsın, birilerinin bir gün farklı bakmasına vesile olsun, birilerinin bir gün yeni keşiflere çıkmasını sağlasın, birilerinin bir gün...
İşte tüm olay birileri bir gün bu fotoğraflara baksın ve o birisine belki ilham olur diye çıktı bu blog.



Her günde Bir Fotoğraf   her gün yeni bir fotoğrafı sizlerle paylaşıyor ve her fotoğraftaki birkaç cümlede hislere tercüman oluyor.

Her gün bir doz ziyaret önerilir.

Hayatın güzellikleri nereden sunacağı hiç belli olmaz.












Yazan : Fatma PAŞA
Fotoğraf: http://hergundebirfotograf.blogspot.com.tr/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...